Stem op project LEEV voor Value-Based Healthcare Prize 2021

Het project ‘LEEV: Samen op weg naar persoonsgerichte zorg en ondersteuning in de verpleeghuiszorg’ van de AWO Limburg is genomineerd voor de Value-Based Healthcare Prize 2021. Dit is het eerste project uit de verpleeghuissector is dat in aanmerking komt voor deze prijs.

Stem voor LEEV

Om de publieksprijs te winnen, heeft het project stemmen nodig! Ga vóór 19 mei 2021 naar: http://vbhcprize.com/nominees-2021-vote-for-your-favorite-now/

  • Kies ‘project 3: Creating value in nursing homes’
  • Vul een geldig e-mailadres in
  • Klik op ‘vote’

Project LEEV

Hoe kunnen we zorgorganisaties ondersteunen om lerende organisaties te worden, waarbij relatiegerichte zorg leidend is? Dat is de doelstelling in het project, waarbij we waarde willen toevoegen aan het dagelijks leven in verpleeghuizen voor bewoners, hun naasten en medewerkers.

Om dit te bereiken werken diverse partners, waaronder bewoners, naasten, cliëntvertegenwoordigers, zorgmedewerkers, onderzoekers en opleiders, vanuit de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg samen.

Teams gaan samen met bewoners en hun naasten aan de slag om voor hen waardevolle zorg te realiseren. In de praktijk betekent dat: steeds weer nagaan hoe de cliënt een verbetering ervaart. De ‘Ruimte voor Zorg’- methodiek vormt de basis. Deze is door de Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg ontwikkeld en meet de ervaren kwaliteit van zorg.